Ansuran

Anda boleh membuat pembayaran ansuran tanpa faedah yang fleksibel untuk tempoh 3 bulan. Anda boleh membayar menggunakan kad kredit atau kad debit anda dari mana-mana bank tempatan dan kami akan menghantar produk kepada anda selepas pembayaran ansuran pertama berjaya.

Kenapa ansuran?
Tingkatkan Kuasa Beli

Pelan ansuran sehingga 3 bulan membolehkan anda membuat pembayaran yang fleksibel tanpa tekanan.

0% Caj Transaksi

Dijamin tiada caj transaksi sama sekali.

0% Faedah

Dijamin tiada caj tersembunyi atau faedah selagi bayaran balik tepat pada masa.

Kelulusan Segera

Anda akan tahu serta-merta apabila pesanan anda diluluskan.

Bagaimana prosesnya?
  1. Pilih Atome / Pace sebagai pilihan gerbang pembayaran dan anda perlu memasukkan nombor MyKad, maklumat akaun bank dan alamat penghantaran untuk membuat pesanan. Pastikan dana di dalam kad anda cukup untuk membuat bayaran ansuran pertama.
  2. Bayaran pertama anda ialah harga penuh resit dibahagikan dengan jumlah ansuran bulanan yang dipilih. Bank akan memotong baki secara automatik setiap bulan mengikut tempoh ansuran.
  3. Kami akan menghantar pesanan anda selepas pembayaran ansuran yang pertama. Pihak kurier akan menghantar nombor penjejakan ke nombor telefon bimbit anda untuk status pesanan.

Tiada bayaran dikenakan apabila anda menggunakan kaedah ansuran untuk membayar pembelian anda. Jangan lupa untuk membayar tepat pada masanya, untuk mengelakkan penalti bayaran lewat!

Kaedah Ansuran Diterima

Bagaimana ia berfungsi