Polisi Pemulangan

Kami berbesar hati untuk menggantikan atau menukar produk yang dipulangkan dalam masa 7 hari dari tarikh penghantaran diterima sekira ia dikembalikan dalam pembungkusan asalnya, tidak digunakan dan boleh dijual semula dengan tag & label dalam keadaan asal. Sila lihat terma & syarat kami seperti yang disenaraikan.

Sebarang pesanan yang dipulangkan kepada kami hanya untuk tujuan pertukaran sahaja dan sebarang duit pembelian tidak akan dikembalikan. Sebaik sahaja kami menerima pesanan yang dikembalikan, kami akan menggantikan atau menukar item untuk anda dalam masa 7 hari bekerja.

Bukti pembelian adalah diperlukan, jadi simpan e-invois atau e resit anda dengan selamat.

*Polisi Pemulangan kami tidak terpakai untuk baucar hadiah, caj penghantaran atau pemasangan, produk yang dijual sebagai penurunan harga khas, haus dan lusuh biasa selepas meninggalkan gudang dan barang rosak akibat penyalahgunaan atau kecuaian sendiri.

Caj logistik pemulangan dan penghantaran semula adalah tanggungan kos kami jika pemulangan anda telah memenuhi terma dan syarat seperti yang ditetapkan di bawah:

Kelayakan Kepulangan Item

Anda telah menerima produk yang salah;
Anda telah menerima produk yang tidak seperti yang diterangkan di Laman ini; atau
Anda telah menerima produk yang rosak

Keadaan Item Yang DiPulangkan

Produk tidak pernah digunakan, dalam pembungkusan asal dan termasuk semua tag atau label asal.

Item Yang Tidak Boleh Dipulangkan

Anda tidak mempunyai hak untuk memulangkan, menggantikan atau menukar produk berkenaan seperti:

  • Produk yang telah digunakan atau rosak oleh anda atau tidak dalam keadaan yang sama seperti yang anda terima.
  • Produk telah diusik atau dibaiki oleh kakitangan atau syarikat pihak ketiga yang tidak dibenarkan
  • Barangan yang tidak dalam keadaan asal dan pembungkusan (Contohnya, ia datang dalam kotak bertutup atau pembungkusan plastik dan ini telah dikeluarkan, pecah atau koyak)
  • Item rosak akibat penyalahgunaan, kecuaian sendiri atau menunjukkan tanda haus dan lusuh biasa, walaupun ia masih dalam tempoh jaminan
  • Item yang telah dipasang, digunakan, diubah atau dipasang, kecuali rosak
  • Perubahan fikiran atas pembelian
Bukan produk yang anda pesan?

Kami akan mendapatkan semula item yang salah hantar kepada anda. Kos adalah tanggungan kami dan kami akan menbuat penghantaran semula produk yang anda pesan dengan secepat yang kami boleh!

Untuk pertanyaan lanjut, sila Whatsapp 012 -338 8428 atau e-mel kami di hello@beblum.com.my semasa waktu operasi kami Isnin hingga Jumaat 10 pagi hingga 5 petang, tidak termasuk hari Cuti Umum.